Условия за провеждане на рожден ден

Условия за провеждане на рожден ден

Условия

 1. Стандартно партитата за рожден ден в Climb Academy са с продължителност 2 часа. Това включва и престоя на родителите в Climbar&Dinner.
 2. Кувертът за рожден ден включва*:
  – 60 мин. тренировка в Climb Academy
  – 60 мин. наем на парти зона
  – Детско меню
 3. Кувертът за рожден ден НЕ включва:
  – Торта – можете да изберете такава от нашия каталог
  – Допълнителни услуги като – аниматор, фотограф, тематични програми, пинята, допълнително време за ползване на атракционите, и др. Допълнителното време за ползване на атракционите е възможно само ако натовареността на залата го позволява.
 4. Забранен е вноса на храна, безалкохолни и алкохолни напитки. При внос на торта се заплаща такса на заведението и се изисква сертификат за качество на внесената такава.
 5. Поръчка за торта е възможна най-късно 4 дни преди датата на партито.
 6. Възможно е да има повече от едно парти/събитие по едно и също време.
 7. Заявеният час за начало и край на партито трябва да се спазва. Моля, елате 15 минути по-рано, за да се регистрирате. Така осигурявате не само Вашия комфорт, но и този на гостите преди и след Вас. Не се предлагат компенсации за по-късно започнало парти по вина на клиента.
 8. При удължаване на престоя в парти зоната, клиентите дължат допълнително заплащане.
 9. Моля, при пристигане в Climb Academy, да представите коректно попълнена и подписана Декларация за информирано съгласие, включваща данни за всички участници, които ще ползват атракционите в центъра. При непопълнена Декларация за информирано съгласие предварително, ще бъдете помолени да попълните такава на място, но имайте предвид, че това ще забави влизането на участниците в зоните с атракционите. За непопълнена Декларация за информирано съгласие предварително, Climb Academy не носи отговорност при забавяне на старта на събитието и не предлага компенсации за това.
 10. В рамките на 72 часа от запазването на събитието, ако не бъде внесено авансово плащане, запазената дата се освобождава. Авансовото плащане е в размер на 50% от сумата на заявените куверти, но не по-малко от 200 лв.
 11. Пълното заплащане е след приключване на Вашето парти. Кувертите за рождения ден/събитието заедно с допълнителното време за ползване на атракционите (ако има такова) и ползването на допълнителните услуги аниматор, фотограф се заплащат на рецепция и от това плащане се приспада направеното авансово плащане. Кетърингът и напитките за родителите, тортата, допълнителната консумация на децата (ако има такава), се заплащат в Climbar&Dinner.
 12. Авансово плащане не се връща при несъстояло се парти! Можете да замените сумата за други услуги предлагани в центъра в рамките на месец от първоначално обявената дата.
 13. Уточняването на всички подробности относно партито е желателно да станат до 5 (пет) работни дни преди него. Центърът не гарантира, че ще успее да изпълни промени направени в последния момент.
 14. Бъдете отговорни към личните си вещи. Центъра не носи отговорност за загубени или повредени такива.

*В зависимост от избрания куверт.