Дни на отворените врати

Climb Academy ви кани на първо безплатно посещение в дни на отворените врати. Докато вашето дете катери ние ще ви разкажем за рождените дни в Climb Academy

Дни на отворените врати

Първата катерачна академия за деца в България отваря вратите си за безплатно посещение всеки четвъртък от 17:15  до 20:45 ч. и в сряда от 17:15 до 18:15 за всички деца, които все още не са ни посещавали.  По време на посещението си при нас децата ще се запознаят със спорта катерене, ще преминат различни катерачни маршрути, ще се забавляват на нинджа корса и ще участват в организирани игри заедно с другите деца.

Какво още?

Докато провеждаме тренировката на вашето дете ще ви запознаем с нашите предложения за празнуване на рожден ден в Climb Academy. Ще ви разкажем за пакетите, цените и ще ви препоръчаме най-добрия вариант за вашия рожденик и неговите гости. Ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с активностите, с храната за децата, както и за кетъринга за родители. Ще обсъдим кой е най-удобният час за провеждането на рождения ден на вашето дете и с радост ще започнем организацията на този специален повод.

За да се включите в дни на отворените врати е нужно да направите предварително записване чрез формата по-долу. След коректно попълнени данни ще получите автоматичен имейл с потвърждение, а след това и обаждане от рецепционист, за да се уточнят детайлите по вашето посещение.

Очакваме ви!

Записване за Дни на Отворените Врати

Запиши се за пробен урок
Име на родител
Име на родител
Име
Фамилия
Име на детето
Име на детето
Име
Фамилия
Вашето дете катерило ли се е в зала за катерене досега?
Как научихте за нас?
Политика за поверителност
Научи първи за нашите новини