Градски лагер

Подходящ за училища и детски градини, еднодневният градски лагер включва посещение на три спортни зали за катерене, транспорт, обяд и образователна лекция

Градски лагер

Climb Academy ви предоставя уникалната възможност за провеждане на еднодневен градски лагер. Нашият екип ще се погрижи за транспортирането на учениците и учителите от учебното заведение до всеки обект, който ще посетите. Еднодневният градски лагер започва с тренировка в Walltopia Climbing Center, последвана от работилница за хватки и разучаване на възли. За обяда ще се погрижи ресторант Climbar&Dinner, който се намира на партерния етаж на сградата. Ресторантът предлага разнообразно, топло обедно меню, приготвено изцяло от свежи, сезонни продукти. Във втората половина на деня участниците ще посетят Climb Academy и спортно-развлекателен детски център Funtopia. Организирани игри и физически упражнения ще ангажират вниманието на децата през целия следобед. Програмата включва и образователна лекция проведена от Петя Гърбова – състезател по катерене, достигнала до световно първенство и световна купа по боулдър. В края на деня учителите и учениците ще бъдат транспортирани обратно в учебното заведение, от което са тръгнали.

Climb Academy

Climb Academy е първата катерачна академия проектирана и изградена специално за деца.
Стените са с височина 5 метра, хватките по тях са цветни и с различни форми. В академията може да откриете стени за катерене, боулдър и траверс зона, два нинджа корса и комплект гимнастически уреди, закупени в следствие на партньорството ни със световния шампион и олимпийски медалист на халки и земна гимнастика Йордан Йовчев.

Тренировки за деца
занималня

Walltopia Climbing Center

Най-високата зала в България ще предизвика младите катерачи да покорят върховете на 19 метровите стени на Walltopia Climbing Center. За тяхната тренировка ще се погрижат професионални инструктори, които ще предадат своите знания и умения на посетителите ни. Ще ви покажат различни захвати и техники в катеренето и ще ви насочат към маршрути подходящи за децата.

Funtopia

Еднодневният градски лагер завършва с посещение на спортно-развлекателен център Funtopia, намиращ се в Paradise Center. Във Funtopia ще откриете множество атракциони, част от които трамплини, стени за катерене, нинджа корс, паркур зона и пързалка наподобяваща формата на дърво.

Climbar&Dinner

Climbar&Dinner е разположен на партерния етаж на обектите Walltopia Climbing Center и Climb Academy. Ресторантът предлага разнообразно обедно меню, приготвено изцяло от свежи сезонни продукти. Climbar&Dinner ще се погрижи за изхранването, както на учениците, така и на учителите. За посетителите ни ще бъде отделено специално място в ресторанта, където да обядват. Също така ресторантът предлага топли и студени напитки, домашно приготвени сладкиши, плодове, пици и бургери.

Контакти:

За повече информация по темата можете да се свържете с нас:

Илиан Миланов

Тел.: +359 882 165 525

Имейл: sales@climbacademy.eu