Групови посещения

Групови посещения

Climb Academy е нещо повече от катерачен център за деца!

Пространството на Climb Academy е проектирано с мисъл за децата. To e резултат от стремежът ни като професионалисти и като родители, да осигурим повече възможност за интензивни физически занимания в сигурна среда на децата на възраст между 3 и 11 години.

Залата ни е светла и уютна, с много хармонични цветове, които допадат на децата. Създадена е такава именно защото се ползва само от деца. Вярваме, че ще бъдат щастливи в нея!

Развитие на учениците

Физическо

развитие

Издръжливост
Гъвкавост
Баланс
Сила
Координация

Психическо

развитие

Бдителност
Прецизност
Смелост
Увереност
Самодисциплина

Емоционално

развитие

Развитие на субективност (вътрешен свят)
Разрешаване на проблеми
Работа със символи
Логически връзки
Управление на сензори

Социално

развитие

Морално развитие
Развитие в среда с деца от различна възрастова група
Създаване на приятелства
Работа в екип
Комуникативност

За учителите

Развитие на физическите качества

Опознаване на нов спорт

Забавление за всички

Опознаване на децата в динамична среда

Работа със спортни професоналисти

Катерачни стени

Стените в Climb Academy са разнообразни, интересни и нареди със специално внимание към децата. Маршрутите са над сто, като всяко дете ще намери предизвикателство в тях. Нашите инструктори са винаги около тях, насърчавайки ги да намерят своя маршрут в катеренето.

Нинджа трасе

В академията има два така наречени Нинджа корса. Това са специфично обособени трасета, включващи елементи на катерене и забавление в едно. Прекрасно средство за продължаване на учебния процес когато децата са вече уморени, но им се играе.

Паркур зона

Според нуждите и възможностите на нашите ученици паркур зоната може да бъде наредена в последователност, която да е забавна, но и предизвикателна. Изисква се пъргавина и ловкост, за да се премине, като трудността се добавя или премахва лесно – като добавим или махнем фигура от маршрута.

Гимнастически уреди

Пълен комплект гимнастически уреди, направени за деца. Гимнастиката като спорт е основна за развитието на младия спортист и на тези уреди нашите ученици могат да учат от основни движения в пространството, технични гимнастически съчетания или спомагащи упражнения за укрепване на тялото. Уредите са страхотно помощно средство за възпитаване на физическа култура потребна особено в катеренето.