Разсрочено Плащане

Условия за купуване на абонаменти с разсрочено плащане

Разсрочено плащане

Услугата 10 месечен Абонаментен План с периодични плащания представлява карта, която осигурява 10-месечен достъп до академията и която може да се заплаща на равни ежемесечни вноски.

Срокът на 10 месечния Абонаментен план с периодични плащания се изчислява като 10-месечният срок започва от първо число на месеца, следващ заявената начална дата на абонамента, а договорът се счита за сключен за срок от 10 месеца плюс броя на оставащите дни от текущия месец.

При закупуване на услугата Годишен Абонаментен План с периодични плащания, клиентът заплаща първа вноска, пропорционална на оставащите дни до края на текущия месец (което автоматично се изчислява от софтуера) плюс вноската за следващия един месец и административна такса за включване към системата за разсрочено плащане в размер на 59 лв. Таксата е еднократна и се дължи в момента на заявяването на абонамента.

Заявяване на услугата

Услугата се предлага само онлайн при първоначалното `и заявяване. Последващите вноски могат да бъдат платени и на рецепция.

При покупката на услугата потребителят създава акаунт или се регистрира с вече съществуващ. При заявяването на начин на плащане с банкова карта, потребителят дава съгласието си месечните вноски по абонамента да бъдат изтегляни автоматично на 15то число, от въведената от потребителя банкова карта, която сума се заявява от Доставчика на услугата чрез системата на MyPOS. Доставчикът няма да изисква друга оторизация от потребителя за следващите си месечни плащания. При онлайн закупуване на услугата потребителят се съгласява с Общите Условия, които имат значението на договор между страните.

Купи онлайн

Вноски

Разсроченото плащане се извършва на месечни вноски, както следва:

  • 129 лв. за Ниво Нови Таланти
  • 270 лв. за Ниво Опитни Таланти

При закупуване на услугата 10 месечен Абонаментен План с периодични плащания, клиентът заплаща първа вноска, пропорционална на оставащите дни до края на текущия месец + вноска за следващия един месец и административна такса в размер на 59 лв. Таксата е еднократна и се дължи в момента на заявяването на абонамента.

Допълнителна информация

Прекратяване на услугата

Услугата може да бъде прекратена по всяко време едностранно от потребителя с 1-месечно писмено предизвестие чрез изпращане на имейл на office@climbacademy.eu. Когато в рамките на предизвестието има дата на автоматично плащане (15-ти число от месеца), то плащането ще бъде извършено и за следващия месец, след което абонаментът се прекратява считано от последния ден на последния платен месец. При всички случаи, клиента има право да използва абонамента за целия платен срок.

Замразяване на абонаментите

Всички 10 месечни абонаменти (разсрочени и платени наведнъж) са с възможност за до 2 месеца замразяване. Замразяването става чрез пускане на искане на имейл office@climbacademy.eu. По време на замразяването, вноски не се заплащат и съответно достъпа до залата е прекратен.

С профил в платформата на Climb Academy потребителите имат достъп до:

  • История на посещенията и използваните услуги
  • Минали абонаменти
  • Закупени продукти
  • График на залата
  • График по инструктори
  • График, в който е включено детето / са включени децата ви (още в разработка)
  • Индивидуален картон на детето / децата ви (още в разработка)

При онлайн закупуване на услугата се съгласявате с Общите Условия на Climb Academy, достъпни на сайта. Общите условия имат значението на договор между страните.

Какво още е любопитно да знаете?

Запознайте се с бонусите, които получавате при закупуване на 10-месечен абонамент за всяко отделно ниво:

Бонуси Нови таланти
Опитни таланти
Мастърс

Всяко второ/трето/четвърто дете от семейство се възполва от 15% отстъпка от цените на Абонаменти, Тренировки и Пакети за Рождени Дни. Отстъпката не се комбинира с други отстъпки.

Често Задавани Въпроси

Прочетете страницата ни с Често Задавани Въпроси, а ако там няма онова, което търсите, свържете с нас на office@climbacademy.eu или 0888 03 88 35.

Виж ЧЗВ тук

Безплатна тренировка

Ако вашите мъници не са се докосвали до катеренето като спорт, то запишете ги на безплатна пробна тренировка. Няма начин да не им хареса! 🙂

Направи записване