Разсрочено Плащане

Условия за купуване на абонаменти с разсрочено плащане

Разсрочено плащане

Родители на малки катерачи, за Ваше удобство освен стандартният начин за предплащане на целия абонамент наведнъж (на място или онлайн), предлагаме и разсрочено плащане.

Абонаментите на Climb Academy са с продължителност 10 месеца. Можете да се включите в програмите на съответното ниво по всяко време на учебната година, която стартира през месец септември и приключва през месец май. Абонаментът започва да тече от момента на неговото заплащане.

За периода на лятото в Climb Academy се провежда програма Лятна Занималня. Информация можете да намерите тук.

Вноски

Разсроченото плащане се извършва на месечни вноски, както следва:

  • 159 лв. за Ниво Нови Таланти
  • 318 лв. за Ниво Опитни Таланти
  • 338 лв. за Ниво Мастърс

За активиране на услугата по разсрочено плащане е необходимо да заплатите първата месечна вноска и депозит в размер на още една месечна вноска.

Плащане в брой

Услугата за разсрочено плащане в брой може да бъде заявена на място на рецепция, като нашите очарователни колеги ще ви предоставят договор, описващ условия на услугата, месечните вноски и начина на плащане.

Плащане онлайн

След като изберете съответния абонамент и бъдете прехвърлен към страницата за закупуване на абонамент, трябва да си създадете профил в платформата на Climb Academy. С профила си ще имате достъп до:

  • История на посещенията и използваните услуги
  • Минали абонаменти
  • Закупени продукти
  • График на залата
  • График по инструктори
  • График, в който е включено детето / са включени децата ви (още в разработка)
  • Индивидуален картон на детето / децата ви (още в разработка)

При онлайн закупуване на услугата се съгласявате с Общите Условия на Climb Academy, достъпни на сайта. Общите условия имат значението на договор между страните.

Какво още е любопитно да знаете?

Запознайте се с бонусите, които получавате при закупуване на 10-месечен абонамент за всяко отделно ниво:

Бонуси Нови таланти
Опитни таланти
Мастърс

Всяко второ/трето/четвърто дете от семейство се възполва от 15% отстъпка от цените на Абонаменти, Тренировки и Пакети за Рождени Дни. Отстъпката не се комбинира с други отстъпки.

Често Задавани Въпроси

Прочетете страницата ни с Често Задавани Въпроси, а ако там няма онова, което търсите, свържете с нас на office@climbacademy.eu или 0888 03 88 35.

Виж ЧЗВ тук

Безплатна тренировка

Ако вашите мъници не са се докосвали до катеренето като спорт, то запишете ги на безплатна пробна тренировка. Няма начин да не им хареса! 🙂

Направи записване